Kuhinja koju krasi suvremeni dizajn

Ime Kasia dolazi od grčke riječi za čistoću, a upravo je ta čistoća, odnosno finoća dizajna ono što krasi ovaj model kuhinje. Ova se kuhinja ističe od ostalih modela zbog mogućnosti izrade varijanti vratnica od lakiranog medijapana, što predstavlja spoj modernijeg i klasičnijeg dizajna.

  • FINOĆA DIZAJNA

  • SPOJ MODERNOG I KLASIČNOG STILA

  • FUNKCIONALNOST

POŠALJI UPIT ZA IZRADU KUHINJE

MEHANIZMI, OKOVI, FRONTE

Kuhinjske fronte izrađuju se u debljini od 18 mm ili 22 mm, ovisno o vašim željama. Za ovaj model postoji veliki izbor vratnica svih profila koje su izrađene tako da odgovaraju svim stilovima. Boju fronti u potpunosti prilagođavamo lakiranjem po NCS ili RAL karti, a korpusi ove kuhinje izrađeni su od najkvalitetnijih pločastih materijala u dizajnu po želji, primjerice jednobojnom ili drvnom. Pri izradi se upotrebljavaju okovi marke Blum i Antaro ladice, s time da se unutrašnjost ladica može prilagoditi i izraditi po vašoj želji.

KARAKTERISTIKE

Ovaj model kuhinje iznimno je ugodan oku jer se zahvaljujući elementima izrađenima od drveta postiže vizualno topao izgled kuhinje, a suvremenim se rješenjima i dodacima cjelokupan izgled podiže na modernu razinu.

PRIKAZ MODELA “KASIA”

“KASIA” U SALONU INTERIJERI BELJAN

Zakažite sastanak u našem salonu

POŠALJI UPIT