INTERIJERI BELJAN

Tim specijalista s uspješnim konceptima i idejama

Naš stručni tim specijalista bavi se izradom kuhinja i sobnih vrata po mjeri. Izrađujemo kuhinje modernog i luksuznog stila koje savršeno odgovaraju svakom prostoru te zajedno s vama pažljivo planiramo svaki detalj.

Moderne kuhinje istovremeno su jednostavne i moćne, a njihov elegantan izgled s čistim, glatkim linijama i jednostavnim oblicima prostoru daje profinjenu notu i dodatno ga naglašava.

Sobna vrata izrađujemo u nekoliko različitih modela te nudimo velik izbor boja, materijala i kvaka koje možete odabrati da biste u svoj prostor, neovisno o njegovoj veličini, uklopili moderno i praktično rješenje za odvajanje prostorija.

PROFESIONALNOST

u radu i komunikaciji.

ISKUSTVO I VJEŠTINA

potkovano dugogodišnjim radom.

FOKUS NA KLIJENTU

te njegovim željama i potrebama.

TIMSKI RAD

Za nas je svaki klijent poseban

Za nas je svaki naš klijent poseban jer svatko dolazi s vlastitom vizijom idealnog prostora te svatko ima specifične želje u pogledu dizajna, materijala i boja. Proces izrade kuhinja i vrata po mjeri i dizajniranja interijera iznimno je kreativan i dinamičan jer obuhvaća mnogo različitih faza, od pripreme do izvedbe i konačne montaže.

Stoga je važno da u njemu sudjelujemo zajedno te da realiziramo projekt u kojem su vaše želje doista na prvome mjestu, a na nama je da te želje oblikujemo u funkcionalan, kvalitetan i praktičan namještaj koji će predstavljati idealno rješenje za prostor koji želite i koji ste zamislili.

IZLOŽBENI SALON