fbpx

Interijeri Beljan


Mi smo firma s dugogodišnjim iskustvom u izradi i montaži kuhinja te ostalog namještaja. Svakom projektu se maksimalno posvećujemo, bio on manje ili više zahtjevan, jer za nas je svaka kuhinja, kao i sve ostalo što radimo u interijerima našim klijentima, jednako važno i unikatno.

Izrada visokokvalitetnog namještaja


Specijalizirani smo za izradu kuhinjskog namještaja.

U izradi koristimo isključivo najkvalitetnije materijale koji su dostupni na tržištu, imamo veliki izbor materijala za izradu kuhinja i ostalog namještaja te raspolažemo svim potrebnim tehnologijama kako bismo mogli izraditi baš sve što poželite.

Ugradbena bijela tehnika


Od bijele tehnike nudimo ugradbene elemente poznatih svjetskih brendova: Nardi, Falmec, Foster, Smeg, Whirlpool, Bosch, Siemens i Miele.

Također veliki izbor dodatne opreme za kuhinju kao što su različiti paneli za zid između elemenata ili paneli od ultraplasta koji se najčešće kombiniraju u istom dekoru sa odabranom radnom pločom kako bi se postiglo da je minimum boja i različitih materijala na jednom prostoru.

Sobna vrata


Uz kuhinje i namještaj imamo u ponudi veliki izbor sobnih vrata u različitim modelima koja izrađujemo od visokokvalitetnih materijala modernog dizajna.

S našom vlastitom proizvodnjom prilagođavamo se u potpunosti svim zidarskim otvorima te uz stručnu montažu naših montera dobivate moderna, praktična i kvalitetna vrata.

U izradi kuhinja, mi Vam možemo pružiti sve što vam mogu pružiti i drugi, ali Vam drugi ne mogu pružiti sve ono što možemo mi.


Sudjelovanje u dizajnu.


Vrhunski materijali.


Ručna izrada


Montaža

Video prezentacija

INTERIJERI BELJAN