fbpx
Interijeri Beljan je firma s dugogodišnjim iskustvom u izradi visokokvalitetnog namještaja, specijalizirana za izradu kuhinjskog namještaja.
Interijeri Beljan je firma s dugogodišnjim iskustvom u izradi visokokvalitetnog namještaja, specijalizirana za izradu kuhinjskog namještaja.

IZRADA KUHINJA, VRATA I NAMJEŠTAJA


Specijalizirani smo za izradu kuhinjskog namještaja, a bavimo se i izradom sobnih vrata te ostalog namještaja po mjeri.

U izradi koristimo isključivo najkvalitetnije materijale koji su dostupni na tržištu, imamo veliki izbor materijala za izradu kuhinja i ostalog namještaja te raspolažemo svim potrebnim tehnologijama kako bismo mogli izraditi baš sve što poželite.

UGRADBENA BIJELA TEHNIKA


Od bijele tehnike nudimo ugradbene elemente poznatih svjetskih brendova: Nardi, Falmec, Foster, Smeg, Whirlpool, Bosch, Siemens i Miele.

Također veliki izbor dodatne opreme za kuhinju kao što su različiti paneli za zid između elemenata ili paneli od ultraplasta koji se najčešće kombiniraju u istom dekoru sa odabranom radnom pločom kako bi se postiglo da je minimum boja i različitih materijala na jednom prostoru.

SOBNA VRATA


Uz kuhinje i namještaj imamo u ponudi veliki izbor sobnih vrata u različitim modelima koja izrađujemo od visokokvalitetnih materijala modernog dizajna.

S našom vlastitom proizvodnjom prilagođavamo se u potpunosti svim zidarskim otvorima te uz stručnu montažu naših montera dobivate moderna, praktična i kvalitetna vrata.


U suradnji s vama kreiramo vrhunske interijere.


Sudjelovanje u dizajnu.


Vrhunski materijali.


Ručna izrada


Montaža