Kuhinja moćnog i robusnog dizajna

Ime Domina dolazi od latinske riječi dominus što znači „gospodar”, a zahvaljujući svojem ekskluzivnom dizajnu, ova će vas kuhinja uvijek iznova oduševljavati te će doista biti gospodaricom prostorija u vašem domu.

Kuhinja Domina izrađena je od visokokvalitetnih materijala, a njezina najvažnija karakteristika očituje se u činjenici da za dizajn te kuhinje ne postoje granice. Sve što zamislite možemo izraditi i prilagoditi vašim željama i potrebama da biste dobili kuhinju moćnog i robusnog dizajna iznimno visoke kvalitete i funkcionalnosti.

  • EKSKLUZIVAN DIZAJN
  • ROBUSNOST IZGLEDA
  • FUNKCIONALNOST
POŠALJI UPIT ZA IZRADU KUHINJE

MEHANIZMI, OKOVI, FRONTE

Pri izradi se upotrebljavaju okovi marke Blum te pouzdani i kvalitetni mehanizmi, kao i sve Aventos verzije, a tu je i mogućnost izbora električnog otvaranja fronti te izrade MDF fronti koje se lakiraju po RAL ili NCS karti.

KARAKTERISTIKE

Karakteristika koja krasi ovaj model njezina je jednostavnost, a za postizanje bogatijeg izgleda moguće je, primjerice, promijeniti boju fronti, dekora zidnih obloga i slično. Zahvaljujući minimalističkom dizajnu sa širokim elementima, uz otok s prostranom radnom površinom u sredini, ova će kuhinja upotpuniti i otvoriti svaki prostor te mu dati svježinu i toplinu.

Kuhinje s frontama u crnoj boji i bijelim frontama u visokom sjaju

CRNO I BIJELO

Kuhinje s frontama u dekoru betona i dekoru bakra

BETON I BAKAR

Kuhinje s frontama u kašmir boji i dekoru betona

KAŠMIR I BETON

Kuhinje s frontama u bijeloj boji i dekoru drva

BIJELA I DRVO

Kuhinje s frontama u tamnoj boji i dekoru drva

CRNA I DRVO

IZVEDBA DOMINE U SALONU INTERIJERI BELJAN

Zakažite sastanak u našem salonu

KONTAKTIRAJTE NAS