fbpx

Kuhinja je centralni dio svakoga doma

To je mjesto gdje provodimo najviše vremena i primamo obitelj i drage ljude.
Mjesto gdje se družimo i uživamo.


Mi vam možemo pružiti maksimum po pitanju dizajna, funkcionalnosti i estetike i oduvijek pridajemo važnost detaljima jer su oni presudni za krajnji rezultat koji je podjednako važan i nama kao i našim klijentima.

Veliki izbor materijala, okova i mogućnosti koje nudimo iz palete vlastitih kreativnih ideja, koje usklađujemo s vašim željama, činit će vašu kuhinju posebnom i visokokvalitetnom. Sve navedeno, naravno, odnosi se i na sav ostali namještaj, ugradbene ormare, regale, krevete, kupaonski namještaj, stolove...

KORISTIMO MATERIJALE SAMO OD RENOMIRANIH FIRMI: BLUM, GRASS, FUNDER, EGGER…

Ograničenja nema niti u dimenzijama, dizajnu, bojama, izvedbama...

Možemo zadovoljiti sve potrebe klijenata: čak i onih najzahtjevnijih koji traže nešto vrlo ekskluzivno i nesvakidašnje, bilo da je izvedba u visokom sjaju, matu, rustikalnoj ručnoj izradi koja je vrlo raznolika i gdje ima više različitih stilova…

Obli dizajn izrađen u medijapanu je također dio naše ponude gdje uz posebne vrste radnih površina, koje prate zaobljene linije, dobivate atraktivnu i zanimljivu estetiku: sasvim drugačiju i posebnu.

Nudimo i veliki izbor radnih ploča: od osnovnih laminatnih do ekskluzivnih max compact ili corian radnih ploča.

Također veliki izbor dodatne opreme za kuhinju, kao što su različiti paneli za zid između elemenata koji mogu biti od kaljenoga stakla od 6 mm u više verzija (lakirani u željenu boju, oslikani printom na staklu, ugrađeni preko dekorativnog kamena) ili paneli od ultraplasta koji se najčešće kombiniraju u istom dekoru s odabranom radnom pločom kako bi se postiglo da je minimum boja i različitih materijala na jednom prostoru za ljubitelje jednostavnosti...

Po pitanju estetike i jednostavnosti održavanja takvi paneli su najbolji izbor .

Led rasvjeta je dodatak koji podiže i funkcionalnost kao i estetiku jedne kuhinje. Uglavnom ugrađujemo led traku u podnice visećih elemenata, ali i u ostale površine: poput ugradnje iznad visokih ormara u maske i ugrađeno u radnu ploču kao i u podnu lajsnu (coklu)...

Modeli, kombinacije boja i materijalaKlasične
KUHINJE


SAZNAJTE VIŠE


Moderne
KUHINJE


SAZNAJTE VIŠE


Rustikalne
KUHINJE


SAZNAJTE VIŠE

Ekskluzivne rustikalne
KUHINJE


SAZNAJTE VIŠE

Kuhinje zaobljenog
DIZAJNA


SAZNAJTE VIŠE

Materijali, dodaci, bijela tehnika...

Kako do kuhinje?

ŠTO VAM JE POTREBNO ZA DOBIVANJE PONUDE?
 • 1

  IZMJERITE SVOJ PROSTOR

  Prije dolaska na konzultacije molimo vas da ugrubo izmjerite širinu prostorije u dijelu na koji ide kuhinja. Naznačite razmake između prozora i vrata. Također izmjerite i označite gdje su priključci, struja, voda, plin (osim u slučaju kada imate mogućnost izbora pa sve te stavke i pozicije određujemo mi za vas, po vašim željama te šaljemo majstorima da naprave pripremu)

 • 2

  DOGOVOR OKO DETALJA

  Grube mjere su više nego dovoljne za samu ponudu. Nakon naruđžbe mi izlazimo na teren i uzimamo preciznu mjeru po kojoj radimo točan projekt tako da svu odgovornost za točnu mjeru preuzimamo mi.

 • 3

  SAVJETOVANJE I KONZULTACIJA

  Besplatno i neobavezno vas savjetujemo o svim potrebnim stvarima na koje morate obratiti pažnju prilikom planiranja kuhinje i u komunikaciji s vama planiramo kuhinju koja će biti potpuno prilagođena vašem prostoru, ukusu i željama.

 • 4

  3D PRIJEDLOG DIZAJNA I PONUDA

  Na osnovu skice Vašeg prostora izradit ćemo Vam ponudu i prijedlog dizajna kuhinje u profesionalnom 3D programu.

 • 5

  MONTAŽA

  Nakon izrade, dolazimo u vaš prostor izvršiti montažu kuhinje, sudopera i ostalih ugradbenih aparata. Montaža se obavlja vrlo profesionalno i s pažnjom na svaki pa i najsitniji detalj budući da se jedino na takav način može doći do vrhunskog proizvoda.

U izradi namještaja, mi Vam možemo pružiti sve što vam mogu pružiti i drugi, ali Vam drugi ne mogu pružiti sve ono što možemo mi.