fbpx

KUHINJE PO MJERI


Volite li ući u svoju kuhinju i pripremati jela i slastice za sebe i svoju obitelj? Je li to mjesto na kojem se vaša obitelj okuplja nakon napornog dana kako bi se odmorili i porazgovarali? Kuhinja je posebno mjesto u kući, a nazvana je "srce doma" s razlogom. Uljepšajte ambijent svog doma s kuhinjom po mjeri.

Kreirajte personalizirane koncepte uz našu veliku ponudu modernih i funkcionalnih elemenata, modernih boja i stilova. Obratite se našim stručnjacima kako bi vam dočarali vašu kuhinju iz snova - u kojoj će uživati cijela obitelj.

ESTETIKA I FUNKCIONALNOST

Možemo vam pružiti maksimum po pitanju dizajna, funkcionalnosti i estetike te uvijek pridajemo važnost detaljima jer su upravo oni presudni za krajnji rezultat.
Koristimo isključivo materijale renomiranih tvrtki: BLUM, GRASS, FUNDER, EGGER…


DIMENZIJE, BOJE, IZVEDBE

Možemo zadovoljiti sve potrebe klijenata: čak i onih najzahtjevnijih koji traže nešto vrlo ekskluzivno i nesvakidašnje, bilo da je izvedba u visokom sjaju, matu, rustikalnoj ručnoj izradi koja je vrlo raznolika i gdje ima više različitih stilova…

Obli dizajn izrađen u medijapanu je također dio naše ponude gdje uz posebne vrste radnih površina, koje prate zaobljene linije, dobivate atraktivnu i zanimljivu estetiku: sasvim drugačiju i posebnu.

IZBOR RADNIH PLOČA

Nudimo i veliki izbor radnih ploča: od osnovnih laminatnih do ekskluzivnih max compact ili corian radnih ploča. Također nudimo dodatne opreme za kuhinju, kao što su različiti paneli za zid između elemenata koji mogu biti od kaljenog stakla od 6mm u više verzija (lakirani u željenu boju, oslikani printom na staklu, ugrađeni preko dekorativnog kamena).

Opcija su i paneli od ultraplasta koji se najčešće kombiniraju u istom dekoru s odabranom radnom pločom kako bi se postiglo da je minimum boja i različitih materijala na jednom prostoru za ljubitelje jednostavnosti. Kada je riječ o estetici i jednostavnosti održavanja upravo takvi paneli su najbolji izbor.


LED RASVJETA

Led rasvjeta je dodatak koji podiže i funkcionalnost kao i estetiku jedne kuhinje. Uglavnom ugrađujemo led traku u podnice visećih elemenata, ali i u ostale površine: poput ugradnje iznad visokih ormara u maske i ugrađeno u radnu ploču kao i u podnu lajsnu (coklu)...

MODELI


MATERIJALI, DODACI I BIJELA TEHNIKA

Kako do kuhinje?

ŠTO VAM JE POTREBNO ZA DOBIVANJE PONUDE?
 • 1 IZMJERITE SVOJ PROSTOR

  Prije dolaska na konzultacije molimo vas da ugrubo izmjerite širinu prostorije u dijelu na koji ide kuhinja. Naznačite razmake između prozora i vrata. Također izmjerite i označite gdje su priključci, struja, voda, plin (osim u slučaju kada imate mogućnost izbora pa sve te stavke i pozicije određujemo mi za vas, po vašim željama te šaljemo majstorima da naprave pripremu)

 • 2 DOGOVOR OKO DETALJA

  Grube mjere su više nego dovoljne za samu ponudu. Nakon naruđžbe mi izlazimo na teren i uzimamo preciznu mjeru po kojoj radimo točan projekt tako da svu odgovornost za točnu mjeru preuzimamo mi.

 • 3 SAVJETOVANJE I KONZULTACIJA

  Besplatno i neobavezno vas savjetujemo o svim potrebnim stvarima na koje morate obratiti pažnju prilikom planiranja kuhinje i u komunikaciji s vama planiramo kuhinju koja će biti potpuno prilagođena vašem prostoru, ukusu i željama.

 • 4 3D PRIJEDLOG DIZAJNA I PONUDA

  Na osnovu skice Vašeg prostora izradit ćemo Vam ponudu i prijedlog dizajna kuhinje u profesionalnom 3D programu.

 • 5 MONTAŽA

  Nakon izrade, dolazimo u vaš prostor izvršiti montažu kuhinje, sudopera i ostalih ugradbenih aparata. Montaža se obavlja vrlo profesionalno i s pažnjom na svaki pa i najsitniji detalj budući da se jedino na takav način može doći do vrhunskog proizvoda.