PRETVARANJE IDEJA U STVARNOST

Izrada kuhinje po mjeri

Izrada kuhinje po mjeri kreativan je proces koji prije svega obuhvaća pretvaranje vaših ideja u namještaj koji vaš životni prostor čini ugodnim, vizualno privlačnim, modernim i posebnim.

Upravo je takav namještaj ono što vašem prostoru daje posebnu draž, a sloboda kombiniranja različitih stilova i pristupa izradi takvog namještaja omogućuje vam da zajedno s nama sudjelujete u procesu u kojem su vaše želje i zamisli na prvome mjestu te da stvorite prostor koji je prilagođen vašim potrebama i navikama, a odiše vašom osobnošću i kreativnošću.

JEDNOSTAVNIM KORACIMA DO KUHINJE IZ SNOVA

Proces izrade kuhinje

Stručno savjetovanje

(okreni me)

Pobrinut ćemo se da vas usmjerimo i savjetujemo o svim potrebnim stvarima na koje trebate obratiti pažnju prilikom planiranja vaše kuhinje, a vi ste tu da s nama podijelite sve svoje želje i zamisli da bismo mogli izraditi točno onakav namještaj kakav ste zamislili, prilagođen vašem prostoru, ukusu i idejama.

3D vizualizacija

(okreni me)

Kada izradimo skicu vašeg prostora, napravit ćemo konkretnu ponudu i prijedlog dizajna u profesionalnom 3D programu koji će nam pomoći da bolje vizualiziramo prostor i s vama dogovorimo dodatne preinake.

Izmjera prostora

(okreni me)

Izlazak našeg stručnog tima na teren koji će precizno izmjeriti vaš prostor i napraviti plan projekta.

Izrada i montaža

(okreni me)

Sljedeći je korak izrada namještaja po mjeri od pomno izabranih i kvalitetnih materijala, a na kraju naš stručni tim montera dolazi u vaš prostor izvršiti montažu.

Modeli kuhinja

OLIVIA

KLASIČNA KUHINJA

AURORA

MODERNA KUHINJA

KASIA

DELUX KUHINJA

DOMINA

LUKSUZNA KUHINJA