Kuhinja koja odiše profinjenošću

Ime Olivia izvedeno je od riječi olivarius, što znači „maslina”. Maslina je dugovječno drvo koje su prema mitskoj predaji stvarali bogovi, a njezina čvrstoća i stabilnost čine ju simbolom snage, odanosti i vjernosti. Upravo je ovaj model kuhinje jedan od naših osnovnih modela koje imamo u ponudi.

Radi se o kuhinji koja predstavlja kombinaciju jednostavnih linija te zanimljivog i razigranog dizajna. Model Olivia odiše profinjenošću i skladom, a njezin dizajn savršeno će se uklopiti u svaki moderan dom.

  • JEDNOSTAVNE LINIJE

  • ZANIMLJIV I RAZIGRAN DIZAJN

  • FUNKCIONALNOST

POŠALJI UPIT ZA IZRADU KUHINJE

MEHANIZMI, OKOVI, FRONTE

Za ovaj model također postoje varijante modularnih kuhinja koje su dizajnirane i izrađene u standardnim dimenzijama, ali se dimenzije mogu izmijeniti i prilagoditi vašem prostoru. U ponudi imamo i velik izbor drvnih i jednobojnih ploča (Kaindl, FunderMax), kao i električne aparate koji se mogu isporučiti uz kuhinju. Laminatne kuhinjske radne ploče debljine 3,8 cm idealno se slažu sa zidnim oblogama istog dizajna koje zamjenjuju pločice.

KARAKTERISTIKE

Za ovu kuhinju također možete odabrati ručke modernog i klasičnog stila koje imamo u ponudi, a sve se izrađuje od visokokvalitetnih materijala da bi Olivia bila čvrsta, stabilna i trajna kuhinja iznimne funkcionalnosti i praktičnosti.

IZVRŠENE KUHINJE NAŠIH KLIJENATA

PRIKAZ MODELA “OLIVIA”

“OLIVIA” U SALONU INTERIJERI BELJAN

Zakažite sastanak u našem salonu

POŠALJI UPIT