-40% popusta na kuhinju po mjeri

Veliko iznenađenje za sve ljubitelje klasične kuhinje! Naš izuzetni model kuhinje Olivia sada je dostupan po nevjerojatnoj cijeni, s popustom od 40%! Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da svoj dom obogatite sofisticiranim dizajnom i vrhunskom kvalitetom.

Ponuda je ograničena, stoga požurite i zakažite sastanak u našem salonu! Akcija traje do 20. lipnja 2023!

Udobnost, elegancija i tradicija čekaju vas s modelom kuhinje Olivia.

Kuhinja koja odiše profinjenošću

Ime Olivia izvedeno je od riječi olivarius, što znači „maslina”. Maslina je dugovječno drvo koje su prema mitskoj predaji stvarali bogovi, a njezina čvrstoća i stabilnost čine ju simbolom snage, odanosti i vjernosti.

Upravo je ovaj model kuhinje jedan od naših osnovnih modela koje imamo u ponudi.

  • JEDNOSTAVNE LINIJE

  • ZANIMLJIV I RAZIGRAN DIZAJN

  • FUNKCIONALNOST

Mehanizmi, okovi, fronte

Za ovaj model također postoje varijante modularnih kuhinja koje su dizajnirane i izrađene u standardnim dimenzijama, ali se dimenzije mogu izmijeniti i prilagoditi vašem prostoru. U ponudi imamo i velik izbor drvnih i jednobojnih ploča (Kaindl, FunderMax), kao i električne aparate koji se mogu isporučiti uz kuhinju. Laminatne kuhinjske radne ploče debljine 3,8 cm idealno se slažu sa zidnim oblogama istog dizajna koje zamjenjuju pločice.

Karakteristike

Za ovu kuhinju također možete odabrati ručke modernog i klasičnog stila koje imamo u ponudi, a sve se izrađuje od visokokvalitetnih materijala da bi Olivia bila čvrsta, stabilna i trajna kuhinja iznimne funkcionalnosti i praktičnosti.

Zakažite sastanak u našem salonu

Da biste iskoristili ekskluzivan popust od 40% na kuhinju Olivia, zakažite sastanak u našem salonu već danas!

Pošalji upit